Choď na obsah Choď na menu

Vianočné sviatky r.2021.

Čas letí ako voda a my  znova slávime vianočné sviatky a onedlho privítame Nový rok 2022. Vzájomne si  za štedrovečerným stolom prajeme  zdravie , šťastie, lásku každému nášmu blízkemu, rodine, priateľom, známym.

Presne takto sa snažíme prežívať vianočné obdobie aj v našom domove. Vianočný čas  by mal byť predsa jedno z najkrajších období v roku a preto mali klienti aj tentokrát možnosť stráviť Vianoce v domácom prostredí v kruhu svojej rodiny.

s1.jpgMusíme si však priznať, že napriek  snahe pracovníkov  zabezpečiť klientom krásne Vianoce, je toto obdobie charakteristické nielen radosťou ale aj spomienkami s nádychom smútku za svojimi najbližšími.

s2.jpg

 

 

                      

 

 

 

 

Zmierniť tieto prejavy nám aspoň na chvíľočku pomohla aj snaha ľudí z projektu "Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok“.  Darčeky , ktorými obdarovali našich klientov , rozžiarili ich zasnené tváre milým   úsmevom pri spoločnej štedrej večeri.  

s3.jpg

Pri  svetle jagajúcich sa sviečok štedrovečerného stola, krásne ozdobenom  vianočnom stromčeku a vianočných koledách, si klienti rozbalili svoje krabice šťastia s rôznymi milými prekvapeniami.

s4.jpgs5.jpg

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veľmi pekne ďakujeme všetkým darcom.   

Ďakujeme : deťom zo  ZŠ Valentína Beniaka, deťom z MŠ v Chynoranoch, Kristínke Turčekovej, rodine Kašičkovej, Erike Slamkovej a celému projektu - Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok!

                                                                                          

                                                                                 Mgr. Helena Školková – soc. pracovníčka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Nám.hrdinov 12/21
Chynorany
PSČ 956 33

038/5424559 , 0911 424 559